Mijn Vakantie Bullet Journal

Vandaag wil ik iets vertellen over hoe ik mijn Bullet Journal gebruik in de vakantie. In de afgelopen weken heb ik maar weinig afspraken, deadlines en taken gehad. Logisch, want het is vakantie! Sommige mensen laten het boek lekker in de kast liggen, maar ik heb een voor mij perfecte manier gevonden om hem toch te gebruiken. Bij deze presenteer ik jullie: mijn vakantie Bullet Journal!

Deze vakantie ben ik veel weg geweest. Dagjes uit, weekendje weg en een lekker weekje naar het zuiden. Ik merkte dat ik in deze dagen mijn Bullet Journal maar weinig nodig had. Eigenlijk vond ik dat wel heel zonde, want ik vind het heel leuk om er in te schrijven en tekenen. Met de komst van een nieuwe laserprinter, die ik nu ook gebruik om mijn stickers te maken, kon ik echter ook supermooie foto’s uitprinten. En toen ontstond het idee van een vakantie Bullet Journal.

Voorbereiding op de Reis

Voordat ik in ga op het nut van de laserprinter wil ik eerst even ingaan op de voorbereiding van mijn reis naar het zuiden. Ik heb hiervoor een aparte pagina gemaakt met belangrijke telefoonnummers, vliegtijden en vluchtnummers, adressen en de namen van verschillende maatschappijen. Één pagina met alle informatie die je nodig hebt voor de reis, zodat je niet hoeft te zoeken tussen je boekwerk aan reisdocumenten. Superhandig!

Biscarosse and Holiday Information Page from Planning Routine

Mooie Momenten en Herinneringen

Dagboek gedeelte van Vakantie Bullet Journal van Planning RoutineNaast alleen de informatie heb ik alle mooie momenten vastgelegd. Ik begon met het opschrijven van alle leuke dingen die ik gedaan heb, vergelijkbaar met een dagboek. Dit doe ik normaal gesproken ook, maar aangezien ik verder toch niets heb is dit stukje iets groter geworden dan normaal. Aan het einde van de dag neem ik een momentje voor mezelf om alles op te schrijven.

Zoals je kan zien heb ik een hele pagina gebruikt om mijn dag samen te vatten. Een mooi weer symbooltje en de temperatuur van die dag erbij en het eerste gedeelte van mijn vakantie Bullet Journal is klaar. Nou ja, bijna dan.

Een Foto Zegt Meer dan 1000 Woorden

Foto gedeelte van Vakantie Bullet Journal van Planning RoutineHet idee was ontstaan vanuit de printer, en hier komt hij eindelijk van pas. Om het gevoel uit mijn teksten nog meer kracht te geven heb ik de mooiste foto’s van die dag uitgeprint op sticker papier. Hierdoor kon ik de foto’s makkelijk opplakken zonder lijm of plakband nodig te hebben.

Een foto geeft meer gevoel aan de tekst. Het is veel leuker om de tekst te lezen als je er een beeld bij kan vormen. Bovendien kun je op een later moment de foto’s ook nog laten zien aan je vrienden en familie en lezen wat je hebt gedaan.

Hoe gebruik jij je Bullet Journal in de Vakantie?

Ziet jou Bullet Journal er ook anders uit in de vakantie en heb je nog goede ideeëen? Deel ze in de reacties hieronder!

Tagged with:

1 thought on “Mijn Vakantie Bullet Journal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.