Stickers om Je Notitieboek Helemaal van Jou te Maken

De tijd van de saaie notitieboeken is voorbij! We hebben zojuist unieke stickers toegevoegd aan de shop, zodat je jou boek helemaal op kan fleuren. Ben je benieuwd wat de stickers zijn? Lees gauw verder!

Verschillende Designs

Er zijn tal van mooie designs om uit te kiezen, van de mooiste dieren tot aan je eigen teksten. Wil je toch liever een ander design? Dan kun je ons een bericht sturen op Etsy met je favoriete design.

Hartje Notebook Sticker van Planning Routine

Jou Notitieboek, Jou Stijl

Verschillende lettertypes van Planning RoutineNatuurlijk is je notitieboek heel persoonlijk. Daarom kun je bij ons persoonlijke teksten aanvragen voor op je notitieboek. Kies je favoriete lettertype en kies de tekst die je wilt hebben. Geef bij het bestellen je keuze door, zodat je je eigen gekozen sticker krijgt.

Geschikt voor Ieder Notitieboek

De stickers kunnen op ieder soort notitieboek geplakt worden. Of je nu een gladde hardcover hebt of een matte softcover, het kan allemaal. De stickers kunnen besteld worden in verschillende formaten, zodat je altijd de goede maat hebt.

Wake me up when school is over van Planning Routine

Wereldwijde Verzending

Alle stickers worden, indien mogelijk, verpakt in een plastic verpakking om ze te beschermen tegen de regen waar de postbode doorheen moet. We zorgen ervoor dat de stickers binnen 3 dagen worden verzonden, zodat je niet lang hoeft te wachten om je notitieboek op te kunnen fleuren.

Wil jij ook van je Saaie Notitieboek af?

Je kan de stickers nu bestellen via onze shop: planningroutine.etsy.com.
Vindt je je favoriete design nog niet? Stuur dan een bericht met een verzoek voor je eigen, persoonlijke stickers!

Tagged with:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.