Planning Routine is Terug!

Onze laatste post is al even geleden. We zijn er een paar maanden tussenuit geweest, maar zijn weer helemaal terug! In deze post vertel ik je waarom het de laatste tijd zo stil is geweest en wat je de komende tijd van Planning Routine kan verwachten!

Exclusieve kortingscode aan het einde van dit artikel! Lees gauw verder!

Wie Zit Er Achter Planning Routine?

Voor de mensen die ons nog niet kennen, wij zijn Robbin en Natascha. In 2016 is Natascha begonnen met haar eerste Bullet Journal. Ze besloot foto’s van haar eigen Bullet Journal op Instagram te plaatsen en binnen no-time had ze al een paar duizend volgers. Iedereen wilde meer weten over hoe ze haar Bullet Journal maakte. Dé reden waarom wij deze blog zijn begonnen ‘Planning Routine’. Hier kwam Robbin in beeld; hij verzorgde de website en schrijft posts voor Planning Routine.

Waarom Was Het Zo Rustig De Laatste Tijd?

Na de zomervakantie van 2017 is Natascha aan haar master begonnen aan de Universiteit en is Robbin fulltime gaan werken als software engineer. Er was steeds minder tijd voor Planning Routine, en al snel werd Planning Routine wat minder actief.

In januari 2017 is Natascha benaderd door een uitgeverij om haar eerste boek ‘Bullet Journaling‘ te schrijven. Een notitieboek vol inspiratie en tips om eenvoudig je eigen Bullet Journal te kunnen beginnen. Supergaaf natuurlijk, maar ook dit heeft de nodige tijd gekost.

Hoe Komen Jullie Nu Aan De Tijd?

Sinds kort is de rust weer teruggekeerd. De studie van Natascha neemt minder tijd in beslag en Robbin heeft zijn ritme gevonden in het werkleven. We zijn efficiënter geworden met de tijd die we hebben en dus houden we meer tijd over voor de leukere dingen; Planning Routine!

Ook is er een nieuwe snijmachine aangeschaft om nog mooiere stickers te maken! Over stickers gesproken; er wordt ook weer hard gewerkt aan het maken van nieuwe planner stickers! Zometeen laten we je de eerste nieuwe bundel zien, samen met inspiratie om je eigen Bullet Journal helemaal op te fleuren!

Wat Komt Er De Komende Tijd Aan?

Ontzettend enthousiast zijn we over de plannen die we hebben voor de komende tijd! Op social media worden weer veel foto’s geplaatst bomvol inspiratie, nieuwe planner stickers worden ontwikkeld en ook onze blog gaat weer in de lift.

Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven met nieuwe inspiratie, ideeën en aanbiedingen!

Nieuwe Handgetekende Stickers!

Stiekem zijn we erg trots op de nieuwste collectie stickers. Met de hand getekend en uitgesneden met een hagelnieuwe snijmachine presenteren we met trots:
Watercolor Stickers!

Wij worden al helemaal vrolijk als we deze stickers in Natascha’s Bullet Journal zien! Ze fleuren de boel helemaal op! Dat willen we graag met jullie delen en daarom geven we iedereen tot en met valentijnsdag (14 februari) 20% korting op deze nieuwe stickers.

Bestel nu je watercolor stickers met 20% korting met de volgende kortingscode: FLOWERWATERCOLOUR

Enthousiast?

Laat je reactie weten in de opmerkingen hieronder of op social media!

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter en blijf up-to-date met de leukste nieuwtjes en inspiratie!

Etsy Button to our shop

Tagged with:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.