Het Groenste Notitieboek van Nu: GreenBook Review

Wat heb ik de laatste tijd met veel plezier dit product gebruikt! Mooi, duurzaam en handig! Waar ik het over heb? Het groenste notitieboek van dit moment. Ik bedoel met groen niet de kleur, maar ik bedoel milieubewust. Ik heb het over de GreenBook, een uitwisbaar notitieboek dat, als je hem goed onderhoud, een leven lang meegaat! In deze review laat ik zien voor wie het notitieboek geschikt is en waar ik hem voor gebruik.

Een Modulair Uitwisbaar Notitieboek

Maak jij ook wel eens notities, puur en alleen om ze daarna gelijk weer weg te gooien? Vlug meeschrijven met een vergadering, snel wat opschrijven wat in je hoofd opkomt of een to-do lijstje voor die dag? Tijdens colleges op de universiteit, tijdens het maken van huiswerk of in een meeting op het werk.

Voor alle dingen die maar tijdelijk hun waarde behouden en die je niet hoeft te bewaren is de GreenBook een perfecte match. In dit uitwisbare notitieboek kun je alles opschrijven. Zodra je de notities niet meer nodig hebt wis je ze uit en dan heb je weer een gloednieuwe pagina die je weer kan gebruiken voor een volgende vergadering, college of boodschappenlijstje.

De GreenBook is modulair opgebouwd: door het ringsysteem heel makkelijk om nieuwe pagina’s toe voegen en te verplaatsen. Standaard wordt de GreenBook geleverd met blanco of lijn pagina’s, maar je kunt gemakkelijk verschillende planners, habit trackers, rasters en hokjespagina’s toevoegen om hem helemaal van jou te maken.

Mijn Ervaringen Met GreenBook

Ons Review Exemplaar

Greenspray & Whiteboard CleanerIk heb van Greenstory een paar maandjes geleden een review exemplaar ontvangen. Hier kreeg ik een schoonmaakspray, een doekje, een whiteboard marker en verschillende pagina’s bij. Normaal gesproken kun je kiezen uit een lijn of blanco pagina’s gevuld boekje, maar Greenstory heeft hier voor mij extra pagina’s toegevoegd om aan jullie te laten zien. Het review exemplaar is A5 in grootte.

Iedere Greenbook wordt standaard geleverd met een whiteboard marker, doekje en spray.

Het Notitieboek

De GreenBook is een echte eyecatcher. Iedereen is er nieuwsgierig naar! “Waarom schrijf je met een stift?” is een vraag die ik regelmatig gekregen heb.

Het notitieboek voelt stevig aan en is daarom goed mee te nemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij kreukelt. Wel vind ik de voorkant wat minder mooi geworden over tijd, maar dat is pas na een paar maanden gebruik.

GreenBook Todo List

Wil je echt opvallen, dan kun je de GreenBook personaliseren met vinyl stickers. Bedrijven kunnen het boek ook in eigen stijl laten maken. Dan laat je pas écht zien dat je verantwoord aan het ondernemen bent!

De Pagina’s

Hier zit de kracht van de GreenBook. De pagina’s voelen een beetje aan als een wat dunner whiteboard. Ze zijn stevig en hebben een glad oppervlakte. Na een paar maand gebruik zijn de pagina’s nog zo goed als nieuw.

GreenBook Daily Spread

Voor de meeste mensen is het standaardboek met blanco- of lijnpagina’s waarschijnlijk genoeg, maar wil je toch net wat meer uit je boek halen, dan kun je extra pagina’s bijbestellen. Er is keuze genoeg voor elke fanatieke Bullet Journalist: van to-do lijstjes en maandkalenders tot aan habit trackers en dot grids.

Persoonlijk maak ik veel gebruik van het dotgrid, omdat je hiermee je eigen ontwerpen kan maken. De to-do lijstjes gebruik ik ook veel. Tijdens het spelen van bordspellen om aantekeningen te maken, voor mijn boodschappenlijstjes en de losse aantekeningen terwijl ik bezig met studeren. Ik gebruik de kalenders als weekly spread, maar dan wel met een twist:

GreenBook Weekly Spread

De Whiteboard Marker: Steadler Lumocolor Correctable

Bij het boek wordt een Staedtler Lumocolor Correctable met een fijne punt meegeleverd.  Hij schrijft echt heel fijn. Aan de achterkant zit een soort gum waarmee je kleine foutjes uit kan wissen. De gum is handig voor onderweg, maar de spray is wel echt nodig om de pagina weer helemaal schoon te krijgen.

In de praktijk stoort het gelukkig niet. Als je klaar bent met de pagina kun je gewoon met de meegeleverde spray en het doekje de pagina weer brandschoon maken. Weg met alle vlekken!

Waar wacht je nog op?

De GreenBook is een duurzaam, fijn en opvallend notitieboek. Iedereen zal hem net iets anders gebruiken, maar of je nu student of zakenman bent, dit boekje past bij je. Even snel wat aantekeningen of een to-do lijstje maken en je dag inplannen: het kan allemaal.

Als je graag milieubewust bezig wil zijn en geld wil besparen is de GreenBook zeker een goede keuze. De eerste aanschaf is misschien duurder dan een normaal notitieboek, maar je kunt er ontzettend lang mee door! Geloof me, je zult er geen spijt van hebben.

Bestel de GreenBook nu via bol.com!

Tagged with:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.