Daily Spread

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over daily spreads. Wat is een daily spread en hoe gebruik je het nu eigenlijk? Lees gauw verder!

Wat is een daily spread?

Daily Spread in Planning Routine Bullet Journal

De daily spread is een van de belangrijkste onderdelen van je Bullet Journal. Het is de plek waar je alles opschrijft wat door je hoofd heen spookt. Alle taken en afspraken die je gedurende de dag hebt worden opgeschreven in de daily spread. Je gebruikt de bullets uit de key om aan te geven om wat voor soort taken het gaan. Op deze pagina kun je daar meer over lezen.

Elke dag schrijf je de dag van vandaag en de datum. Daarna schrijf je de taken en de afspraken op. Als er gedurende de dag taken in je hoofd opkomen, schrijf je deze meteen op. Zo blijf je niet met alle taken in je hoofd maar kun je het loslaten en je focussen op de dingen die belangrijker zijn op dat moment.

Mijn daily spread

Ik hou meestal dezelfde opbouw aan. Wanneer ik een drukke schoolweek heb gebruik ik een time tracker om mijn dag overzichtelijker te maken. Lees alles over de time tracker op deze pagina. Onder de time tracker staan mijn taken en afspraken. Aan het einde van de dag schrijf ik altijd een stukje over wat ik heb gedaan. Ik vind het ontzettend gaaf om deze herinneringen te bewaren en later terug te lezen.

In de zomer of tijdens vakanties zien mijn daily spreads er anders uit. Vaak zijn er bijna geen taken te zien en schrijf ik grote teksten over de dag. Ik vindt het erg leuk om foto’s toe te voegen aan mijn pagina’s. Zo blijven de herinneringen nog beter bewaard! Voor het printen van de foto’s gebruik ik een laserprinter en stickerpapier wat wij ook gebruiken voor onze stickershop.

De daily spreads kun je net als alle andere spreads, zo indelen dat het bij jouw stijl past. Je kan nog veel meer toevoegen zoals bijvoorbeeld het weer van die dag of hoeveel water je hebt gedronken.

Kom je er niet uit?

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!