Weekly Spread

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over weekly spreads. Lees alles over wat een weekly spread is en hoe je het gebruikt.

Wat is een weekly spread?

Weekly Spread van Planning RoutineDe weekly spread is een overzicht van één week. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten spreads die je kunt gebruiken. De weekly bestaat uit één of twee pagina’s en je kunt er veel andere leuke dingen aan toevoegen.

Deze spread is een goed voorbeeld van een spread die niet voor iedereen handig werkt. De weekly spread kan je een goed overzicht geven, maar zorgt er wel voor dat je nog een extra spread moet maken in je Bullet Journal. Zo kan het voorkomen dat je een taak zowel in de daily, weekly en monthly voorkomt. Je kunt je soms afvragen of de tijd die je erin steekt het waard is. Niet iedereen heeft een weekly spread nodig in zijn Bullet Journal.

Mijn weekly spread

Weekly Spread met Time Tracker van Planning RoutineHet heeft mij een half jaar geduurd voordat ik de weekly spread zo had gemaakt zodat het voor mij werkte. Deze spread heb ik een aantal keer in mijn Bullet Journal weggelaten om er vervolgens achter te komen dat ik toch wat miste. Uiteindelijk heb ik door middel van het toevoegen van een time-tracker hem toch perfect gemaakt!

Mijn weekly spread bestaat soms uit één en soms uit twee pagina’s. Als ik twee pagina’s gebruik staan op de linkerpagina doelen en taken die ik in die week moet uitvoeren. Op de rechterpagina staat mijn weekoverzicht met de tijden wanneer ik iets doe. Elke kolom stelt een dag voor en heeft een schrijfgedeelte voor taken. Daaronder kan ik door middel van de time tracker per dag precies zien hoeveel tijd ik ergens aan besteedt en kan ik inschatten welke taken ik per dag allemaal kan uitvoeren.

Wil je meer weten over de time tracker en de kleurcodes die ik gebruik? Kijk dan eens op deze pagina.

Variaties

In mijn weekly schrijf ik vooral taken en doelen, maar je kunt er zoveel meer in kwijt! Kijk maar eens aan de volgende ideeën:

  • Watertracker
  • Slaaptracker
  • Gewoontetracker
  • Notities
  • Takenlijstjes
  • Doelen van de week

Kom je er niet uit?

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!