Benodigdheden

Op deze pagina vindt je alle benodigdheden voor je Bullet Journal. Van notitieboeken en pennen tot aan benodigdheden voor de mooiste kleuren.

Notitieboeken

Natascha’s favoriet: Nuuna

Mijn favoriete notitieboeken zijn die van Nuuna. Op dit moment gebruik ik een Nuuna Graphic L notitieboek. Dit is een notitieboek die iets groter is dan A5. Het is perfect als Bullet Journal te gebruiken. Het papier is wit, lekker dik  en bevat een handig dot-grid zodat je makkelijk kan tekenen. Het bevat bovendien paginanummers zodat je snel je pagina’s weer kunt vinden. Nuuna bied haar notitieboeken aan in verschillende prachtige stijlen, waardoor er altijd iets voor jou is. De boeken zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en voelen stevig aan. Een absolute aanrader voor iedere Bullet Journalist!

Andere notitieboeken

Rhodia

Rhodia Notebook

De notitieboeken van Rhodia hebben een handzaam formaat en zijn gemakkelijk mee te nemen. Ze worden verkocht in verschillende kleuren en covers.

Shop

Leuchtturm1917

Leuchtturm 1917 Notitieboek

Dit is de bekendste Bullet Journal. Het papier heeft champagne kleur. Het boek is compleet uitgerust met een bookmarker, paginanummering en een elastiek.

Shop

Moleskine

Moleskine Notitieboek

Dit boek is door het elastiek en het formaat gemakkelijk mee te nemen. Het papier is wat dunner waardoor het lichter is, maar ook sneller doordrukt.

Shop

Pennen

Natascha’s favoriet: Muji Pennen

Muji Pennen

Dit Japanse merk pennen is een mooie aanvulling aan je collectie. Hij schrijft fijn en drukt niet door bij de Nuuna notitieboeken. De inkt is mooi, diep zwart. Verder droogt de inkt snel zodat je niet meer zo makkelijk veegt. Nadeel van deze Japanse pennen is dat ze moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland, maar verder zijn ze een absolute aanrader voor iedere Bullet Journalist die op zoek is naar alleen het allerbeste. Je kan ze online kopen op Ebay.

Andere pennen

Faber-Castell PITT Artist

Faber-Castell PITT Artist Fineliner Pennen

Een andere favoriet van mij zijn de Faber-Castell PITT Artist fineliners. Ze zijn verkrijgbeer in verschillende kleuren en diktes. Ik vindt zelf de zwarte pen met een superfijne punt fijn. De inkt droogt snel en drukt niet snel door het papier.

Shop

Staedtler Pigment Liners

Staedtler Pigment Liner set

Dit zijn hele fijne pennen om mee te schrijven. Zeker de fineliners met de kleinere punten van 0,01mm en 0,05mm zijn fijn om mee te schrijven. De inkt is watervast en drukt niet door in.

Shop

Pigma Micron Pennen

Pigma Micron pens

Deze Pigma Micron van Sakura zijn verkrijgbaar met verschillende punten, van lekker dun tot wat dikker. De inkt is zeer vast, maar drukt wel wat sneller door in de Nuuna. In de Leuchtturm1917 notitieboeken komen ze beter tot hun recht.

Shop

Kleuren in je notitieboek

Iedere Bullet Journal verdiend de mooiste kleuren. Hieronder heb ik mijn favoriete middelen om kleur toe te voegen aan je Bullet Journal.

Tombow Brush Pennen

Tombow Brush Pennen

Tombow Brush pennen zijn heel bekend en met een reden. Deze stiften stellen je in staat om prachtige brushletters te maken. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils! Nadeel is dat ze niet de goedkoopste zijn, maar daarvoor krijg je kwaliteit terug.

Shop

Zebra Mildliners

Zebra Mildliners

De Zebra Mildliners zijn dubbelzijdige highlighters uit Japan. De kleuren is net wat anders dan de gebruikelijke oogverblindende kleuren. Ze zijn fijn, maar kunnen wel doordrukken. De pennen zijn helaas moeilijk verkrijgbaar in Nederland, maar zijn zeker de moeite waar om over te laten komen uit het buitenland.

Shop

Staedtler Noris Club

Staedtler Noris Club

Deze potloden mogen niet ontbreken in de etui van een Bullet Journalist. De Staedtler Noris Club heeft mooie intense kleuren. De punt is verstevigd zodat hij minder snel breekt. De potloden voelen zacht aan tijdens het tekenen en je hoeft weinig kracht te zetten om prachtige tekeningen neer te zetten.

Shop

Vulpennen

Natascha’s favoriet: TWSBI Eco

TWSBI Eco Vulpen

Iedere Bullet Journal verdiend een mooie vulpen. De TWSBI Eco is een goede instap vulpen met een goede inktflow. Hij ligt fijn en licht in de handen. De pen is doorzichtig, waardoor je altijd kan zien hoeveel inkt er nog in zit, handig! De dop zit vast met een schroefdraad, zodat hij er ook niet zomaar afgaat. Al met al is dit een complete pen voor een fijne prijs.

Pilot Metropolitan Vulpen

Pilot Metropolitan Vulpen

Deze goedkope vulpen is een goede starters vulpen. Hij ligt fijn in de hand en is voorzien van een fijne punt. De behuizing voelt wat goedkoop, maar is dat is gezien de lagere prijs geen ramp.

Shop

Noodler’s Inkt

Noodler's Zwarte Inkt

De inkt van het Amerikaanse Noodler’s is de beste op de markt. Superzwart, watervast en droogt snel. Groot nadeel is dat deze geïmporteerd moet worden, waardoor de prijs hoger ligt dan andere alternatieven, maar je doet gelukkig ontzettend lang met een potje.

Shop

Lamy Vista

Lamy Vista Vulpen

De Lamy vista is een fijne vulpen die goed verkrijgbaar is in Nederland. Hij is iets goedkoper dan de TWSBI Eco, maar nog steeds erg fijn en van een goede kwaliteit.

Shop

Stickers

Wist je dat wij stickers maken om je notitieboek nog leuker te maken? Zie hieronder een selectie van onze stickers en bezoek onze shop voor nog veel meer handgemaakte stickers! Alle stickers zijn geschikt voor A4 en A5 notitieboeken, maar andere formaten kunnen aangevraag worden!

Books to Read

Books to Read Planning Routine Stickers

Vind je lezen leuk? Dan is deze boeken tracker perfect voor jou! Schrijf op de zijkant op welke boeken je graag wilt lezen zodat je ze nooit meer vergeet.

Shop

Wereldkaart

Wereldkaarten Planning Routine Stickers

Deze veelzijdige wereldkaart sticker kan gebruikt worden op vele manieren. Plan je reis, houdt bij waar je geweest bent of als je shopeigenaar bent, waar je orders naartoe zijn gegaan.

Shop

Dagen van de Maand

Dagen van de Maand Planning Routine Stickers

Wil je graag een ander lettertype in je planner? Deze stickers zijn perfect om net even een twist te geven aan je notitieboek.

Shop