Inspiratie

Op deze pagina vindt je inspiratie voor je notitieboek of Bullet Journal. Van verschillende collection tot aan leuke ideeën kun je hier vinden.

Habit Tracker

Monthly Spread van Planning RoutineIn een habit tracker houd je je gewoontes, ook wel habits, bij. Naast gewoontes kun je ook vaste taken bijhouden die je graag onder controle wil houden.  Een habit tracker is een leuke manier om een duidelijk overzicht van je goede en slechte gewoontes te krijgen.

Lees verder

Time Trackers

Time Tracker in Planning Routine Bullet JournalEen time tracker is een strook in je Bullet Journal waarin alle uren van de dag staan aangegeven. Je vult hem in met kleuren, zodat je een overzicht hebt van hoe je dag of week er uit ziet.

Lees verder

Made me Happy Today

Made me Happy Today page by Planning RoutineHet bewaren van herinneringen is ontzettend mooi om te doen en leuk voor later. Maar het bijhouden van een dagboek of het schrijven van deze herinneringen is niet altijd even makkelijk. Een Made me Happy Today pagina maakt het simpel en snel om je mooiste herinneringen te onthouden.

Lees Verder