Made me Happy Today Inspiratie

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor in je notitieboek? De ‘Made me Happy Today’ pagina is een leuke toevoeging. Een pagina die je blij maakt en je tevreden laat zijn. Lees verder!

Wat is ‘Made me Happy Today’?

Het bewaren van herinneringen is ontzettend mooi om te doen en leuk voor later. Maar het bijhouden van een dagboek of het schrijven van deze herinneringen is niet altijd even makkelijk. Om de mooie momenten van de dag te herinneren kun je elke maand een ‘made me happy today’ pagina bijhouden.

Het werkt heel simpel. Aan het einde van elke dag schrijf je twee dingen op waar je vrolijk of blij van wordt.De Made me Happy Today pagina is super handig als je geen tijd hebt of moeite wilt doen om hele pagina’s vol te schrijven in bijvoorbeeld een dagboek of in je Bullet Journal.

Waarom een Made me Happy Today pagina?

Made me Happy Today page by Planning RoutineEr zijn ontzettend veel redenen waarom iedereen een Made me Happy Today pagina zou moeten hebben!

  1. Door terug te denken aan de positieve dingen van de dag sta je stil bij alle kleine positieve momenten van de dag en realiseer je je hoeveel dat er eigenlijk zijn.
  2. Het teruglezen van de vrolijke momenten zorgt ervoor dat je je beter voelt na een mindere dag.
  3. Vaak vergeten mensen snel wat ze allemaal hebben meegemaakt. Nu staat het vast en kun je het teruglezen op elk moment.
  4. Je leert de kleine dingen te waarderen. Niet alleen grote dingen komen in de Made me Happy Today pagina, maar ook alle kleine dingen verdienen een plekje op deze herinneringspagina.

Op mijn Made me Happy Today pagina’s schrijf ik per dag twee positieve dingen. Twee dingen onthouden en opschrijven is niet heel moeilijk, maar voor iedereen kan de pagina er anders uitzien. Wil je meer schrijven? Kies dan voor vijf dingen! Of toch wat minder, ga dan eens voor één positief ding per dag, als je maar even stilstaat bij de mooie momenten op een dag.

Kom je er niet uit?

Wil jij ook zo’n leuke herinneringspagina maar kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!