Over Planning Routine

Wij houden ervan om alles op een rijtje te hebben. Lekker georganiseerd te werk gaan en dingen gedaan krijgen. Daar komt onze naam ook vandaan: ‘Planning Routine’. Georganiseerd zijn betekent voor ons een leeg hoofd, alle taken netjes op een rijtje en duidelijkheid over wat er nog gedaan moet worden. Bij ons vindt je inspiratie zodat je dit zelf kunt bereiken!

Wij zijn Planning Routine

In Juni 2016 ben ik, Natascha, begonnen met het delen van mijn Bullet Journal foto’s op Instagram. Er was veel animo voor en binnen no-time had ik al 1000 volgers, wauw! Ik besloot een blog te beginnen om te schrijven over mijn bevindingen: Planning Routine is geboren. Samen met mijn vriend Robbin schrijven we over organisatie, planning en Bullet Journals!

Er is veel veranderd sinds het begin: de site is een flinke metamorfose ondergaan, ik ben stickers gaan verkopen zodat je ook thuis kunt genieten van mijn tekeningen en spreads en ik heb mijn eigen Bullet Journals te koop in de benelux!

Wat vind je op Planning Routine?

Bullet Journal Tips

Wil je graag een Bullet Journal beginnen? Heb je er al één maar wil je een keer wat anders? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Hier vindt je inspiratie voor spreads, collections en tips om je Bullet Journal beter en leuker te maken.

Creativiteit

We houden van mooie dingen. Leuke tekeningen en originele ideeën zijn we dol op. We willen dit natuurlijk delen en proberen je creatief te prikkelen met de mooiste tekeningen, handlettering en meer!

Organisatie tips

Wij geloven dat een georganiseerde geest en een duidelijk beeld van je taken zorgt voor een prettiger en rustiger leven. Bij ons vind je daarom tips om georganiseerd te werken.

“After you have prioritized and you start working, knowing that what you are doing is the most important thing for you to be doing at that moment is surprisingly powerful.”
― Daniel J. Levitin

Suggesties?

Heb je nog een goed idee voor ons? Wil je graag wat kwijt? Met het onderstaande formulier kun je contact met ons opnemen. We gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met je op te nemen.